Worstmakerij

worstmakerij

De lekkerste worst maken is een bijzondere en smakelijke kunst.

Slager Lempers uit Linschoten ontvangt hoge onderscheiding uit handen van Jack van Gelder bekend van o.a. NOS sport
Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde, 18 januari j.l. werd Slagerij Lempers uit Linschoten uitgeroepen tot Regionaal Kampioen.
Zo’n 375 vakmensen, 185 ondernemers en medewerkers(sters) waren afgelopen maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening.

Ieder jaar wordt in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt.
Hiervoor worden gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding. De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.

De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat slager Lempers 52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij.
Volgens slager Ferry Lempers is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd.

Winkelwagen