vlees en vleeswaren

Warme en koude buffetten van Slagerij Ferry Lempers

De warme en koude buffetten van Slagerij Ferry Lempers zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten. De medewerkers van Slagerij Ferry Lempers regelen alles voor u. Handig bij bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum een bedrijfsfeest of een buurtfeest.

Warme en koude buffetten op maat Slagerij Ferry Lempers heeft een ruime keuze warme- en koude buffetten. Wij hebben ons assortiment dusdanig samengesteld dat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet en dat u een buffet kunt kiezen voor een betaalbare prijs.

Huisgemaakte kwaliteit Al onze warme- en koude buffetten worden in eigen keuken gemaakt. Met de lekkerste en verse ingrediënten. Daarmee zet u niet alleen variatie, maar ook gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Catering op maat

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u graag iets lekkers op tafel zetten? Onze koude buffetten zijn lekker en gezond. Wij kunnen uw complete catering op maat verzorgen van warm tot koud buffet en van bloemen tot en met de bediening. Wij helpen u graag!

Winkelwagen